19 February 2017

TEMPAHAN BAJU KE RUMAH ANDA

As salam..
ramai yg wassap noril tnye bole ke klu noril dtg ambik kain kt rumah sbb nk dtg ru,ah noril mcm jauh,takde transport... jawapan noril ,boleh..noril bole pg rumah customer utk ambil kain.

Tp mcm yg kita taw bila dh keluar rumah pasti akan ada cost2 yg perlu di cover kan..mcm tu gk ngn noril..noril tepaksa charge customer memandangkan harga minyak sudah naik agak bnyk juga.

Kat bwh ni noril senaraikan harga utk servis collect kain dn hntr semula ke customer.

1. Seri kembangan (rm10.00)
2. Putrajaya (rm15.00)
3. Kajqng (rm30)
4. Bangi (rm20)
4. Subang (rm30)
5. Puchong jaya(rm25)
6. Kinrara (rm20)

✅ Deposit min RM20/PASANG diperlukan untuk setiap tempahan...dan fuel charge perlu dibayar semasa pengambilan kain...

Dan untuk makluman...yg kain noril collect di rumah customer.noril tk ukur badan..hnya guna baju contoh shj...
yg nk menempah bole wassap..

Slot utk hari raya masih di buka..bila2 masa shj akn ditutup..
Post a Comment
Copyright to NORIL
Designed by UMIESUEstudio 2015